About

Philipp Braun (1 Of 1)

Professionel Landskabsfotograf Philipp Braun

 
Duften af vådt mos, at føle mig omsluttet af den varme duft fra en eng med sommerblomster, at mærke brisen mod mit ansigt gør, at jeg føler, jeg lever. Et vandløbs rislen, vinden i trætoppene og bølger der brydes, gør mig glad. At indånde naturen motiverer mig, og giver mig energi til at leve. Hvert skridt i landskabet øger min fascination af denne uendeligt skønne og gådefulde verden.

Siden jeg var helt ung, har jeg udforsket og nydt naturen i al dens skønhed, og jeg oplever fortsat naturen igennem lange vandreture. På en måde føles en rygsæk fuld af udstyr ikke så tung, når landskabet er smukt og rejsen spændende.

Min dybe påskønnelse af naturen og dens skønhed motiverer mig til at skabe mine billeder, og fotografier og videoer er det værktøj, jeg anvender til at dele skønheden med dig.

Jeg vil lade dig fornemme farverne, temperaturen og rytmen i naturen og dele nydelsen ved at opdage noget nyt, noget uventet, noget smukt. Mit mål er at skabe beroligende og harmoniske stemninger, som får dig til at slappe af og fokusere på de vigtige ting i livet.

Daggry og tusmørke er mine foretrukne tidspunkter til at fotografere. Jeg drager ud i naturen i de tidlige morgentimer, og mens solen står op fastholder jeg – gennem billeder og videoklip – lyset, der bryder frem.

Jeg er stolt over at arbejde som professionel landskabs-fotograf i Danmark. Når jeg står på den dejlige hvide sandstrand og mærker den stærke brise fra Nordsøen (Vesterhavet), føler jeg mig taknemlig over at have sådan et dejligt job.

Samarbejder og prisuddelinger

Jeg er også meget stolt over, sammen med andre af Danmarks bedste naturfotografer, at være ambassadør for MODOS (link her) og skaber det eksklusive indhold til MODOS' media-systemer. MODOS' hensigt er at bringe den beroligende atmosfære fra naturen ind på fremtidens fødestuer, derfor dækkes væggene her af video-projektioner, så hele rummet føles som et charmerende natursceneri. Dette gør fødestuen mere trygt og hjemlig og gør fødseloplevelsen bedre, med et lavere oplevet smerteniveau, og derfor mindre medicin og færre blokader og drops til følge. 

Før jeg blev MODOS-ambassadør, vandt jeg I 2015 års-konkurrencen i NFD (Naturfotografer i Danmark) i kategorien “landskab” (link til vinder-billedet).

Best landscape photo in Denmark in 2015 NFD

Du kan finde dette billede i mit Great Impressions Galleri.

I 2014 vandt jeg 3. pladsen i NFDs on location konkurrence med dette billede af en dam dækket af alger og brune blade.

NFD on location competition 3rd place

Yderligere er et af mine fotografier blevet topplaceret i en landskabs-fotografikonkurrence I Slesvig, Nordtyskland, og blev udstillet på rådhuset I Slesvig 2014.

Landscape contest Schleswig exhibition

Find billedet i Grand Landscapes Galleriet.

Da jeg er stor tilhænger af holdånd, har jeg været medlem af NFD siden 2014. For at støtte organisationen tilbyder jeg workshops inden for fotografi og, for første gang i 2016, en rejse til Lindauer Hütte i de østrigske alper. Denne rejse er i øjeblikket kun for medlemmer af NFD (Naturfotografer i Danmark).

Du kan finde mere information her.

Velkommen til landet jeg finder så fortryllende!

 

Handelsbetingelser

Betaling
Pure Light Gallery v/Philipp Braun modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Pure Light Gallery v/Philipp Braun bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Vi bestræber os på at behandle din bestilling den samme dag den er indgået.
Forsendelser bliver leveret af en tredjeparts pakkeservice.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Pure Light Gallery v/Philipp Braun vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:
Pure Light Gallery v/Philipp Braun
Vendersgade 20 E, 3tv
7000 Fredericia

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.
Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten frasiges ved køb af bestillingsvarer.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på philipp@philippbraungallery.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her: https://drive.google.com/file/d/0B6IDFCywSKElZXEtM3VXQ0JHUjQ/view?usp=sharing

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: philipp@philippbraungallery.dk

 

 

Powered by PhotoDeck